Friday, August 20, 2010

Tips nak cepat dapat 'six packs' kat perut + 'body tough'

Tiba2 je rasa hari ni nak bagi tips..sebab baru2 ni ada satu kejadian berlaku kat kawan aku..so aku dapat 1 ilham n nak share dengan u all semua =)

semua laki2 idamkan badan yang fit2 n aweks2 yang kat luar sana tu pun nak kan pakwe2 yang body tough2 gitu..so kat sini aku ada cara yang paling cepat untuk dapat kan body tough...




cara nnye tak susah..anda cuma perlu wat cam dalam gambar kat bwh ni :



I
I
I
I
I
I
V




Kan ke mudah tu??? :p
cuma perlu biarkan diri anda cam dalam gambar ni :p
nak tough kat mane???perut? lengan? or bahu? sume boleh :p


MORAL OF THE STORY:
tiada jalan mudah untuk mendapat kan sesuatu..
USAHA TANGGA KEJAYAAN!!!!


p/s ; jangan tiru aksi gambar ini...dilarang sama sekali!!! paham!!??



(gambar2 dari google)

9 comments:

elmo blurb said...

adehh kena gigit nyamuk pon dah sedikit taff ape lagi kene gigit sebijik tebuan.... ~.~

Nur Hawa Mohd Zin said...

ish..ingtkan betol2 tadi....

apik pehe said...

ceitt..baru jer nk amalkn..uhuhu..
aku baru jer 3 pack

✿ YANN ✿ said...

yann takut nengok lelaki berbadan tough. hahaha

sab=) said...

uish! ingt an berguna! aiyakk..bru nk soh si bf..lau cm tu gayanyer...adeh...xpyh la..hehe

diraja22 said...

ni utk "1 pack" je klu gini..

zBz @ admin said...

keh keh keh :p

Aidi Si Junker said...

br nk test try..hahhaa

btw, first comment in this blog..:D

~^CoKLaTsToBeRi^~ said...

ekelah.. penat je..
hihi
baru nak excited.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...