Sunday, August 22, 2010

tiba2 je sedih T_T --> Lagenda Budak Setan The Series


Tak tau la nak cakap cam mane tapi sedih sangat2 hati ni..sayu pun ada..mungkin sedih sebab lepas tengok cerita Lagenda Budak Setan The Series nye kot..siri 2...rasa cam x sanggup je nak tengok cerita tu..tengok yang movie nye pun boleh buatkan kejantanan hati aku ni tercabar T_T ape tah lagi tengok yang siri nye..yang siri nye kali ni lagi banyak kot sin2 sayu..huhu


Lagenda Budak Setan siri 2 kali ni menceritakan yang
kawan baik Qashah kena berhenti sekolah sebab tak mampu nak sambung belajar lagi..tambahan lagi, bekas pakwe ayu, si azmi tu baru masuk daftar sekolah yang sama dengan ayu..so siri yang seterus nye mesti lagi tragis....kesian si Qashah kena merebut cinta dia dengan Azmi...


Bila cinta kini
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu
Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Yang ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkanku
Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku memilih
Cinta yang fana
Perginya dirimu
merobek jantungku
Hingga ku terjatuh

Dalam harapan
Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Uuu…
Dalam harapan

( Bila Cinta - OST Lagenda Budak Setan)




(gambar2 dr google)

12 comments:

rafhan said...

zul, ko ni muke je ganas. tapi dalam hati ade taman.. hehe..

iszieylyanziy said...

sedih gak cite ni,,,kan,,, :(

misz FaTiN said...

awal2 pun sedih juga ke??..
dpt tgk muvee je..
siries pny x tgk pun..

aNa_mE said...

nk tgk skali!!
leh nangis sma2..hehe

Tomato Gurl's Life said...

wah dalam hati ade taman..tak sangka laki leh nangis tgk cerita ni...hehe

echah mashuri said...

crite ni mmg sadis..tp lg best bc novel..

the exoticas said...

lagi sedih sebab terlepas episod 2 ni. huhuhu~

Yuni Aisyah said...

sy suke sgt2 ngn novel cter nie..

tp movie n the serie lom tgk lg..huuhuu..

p/s : sy baru je follow..sori ye.;D

GREEN LADY said...

hm... xkan sampai nangis kot tgk citer nie...

.Nurul Fateha. said...

ta tgk lagi muvie dier. sedeyh kan? huuu T_T

ibu WaWa said...

ibu wawa pun ikut Lagenda Budak Setan the series ni.
memang sedih.
teringin nak movie dia tapi anak2 masih kecil tak sesuai masuk wayang.

akak sebenar memang peminat setia Farid Kamil. dari ceritanya I'm not single, akak memang tengok.

LaiLiE iZaNi said...

sgt2 ske LBS!!!...even org dok ckp xbest...myb sgt2 ske novel dia dlu kot...huhuhuh

p/s:nyway lau rjn jom join contest ktorg at http://armani-lly.blogspot.com/2010/08/akuchapterkamus-contest.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...