Saturday, August 28, 2010

Remaja hari ini...semakin mengGILA..sungguh menyedih kan T_T


Sedang kita duk sibuk berpuasa n prepare nak sambut 10 malam terakhir Ramadhan n kemerdekaan Malaysia, macam2 berlaku hari ni...hmm aku baru je pas baca berita..terkejut tengok berita hari ni...anak2 remaja sekarang hidup tak tentu hala..nak kata tak cukup makan pakai sume, aku rasa da cukup kot kalau nak di compare kan dengan anak2 yang hidup kat zimbabwe or liberia ke..sah2 kompem nye memang serba serbi tak cukup..

Dalam berita harian ini, ada siarkan berita pesal
abang rogol adik2 (bukan adik k tapi ADIK-ADIK)..termasuk adik yang berumur 5 tahun..rasa meluap2 je darah ni..harap kan pagar, pagar makan padi!!!

Satu lagi berita pulak, pesal couple kena cekup dengan JAIP..le pulak dorang buat wayang dalam bulan2 puasa ni..siang hari pulak tu..macam2 hal budak2 sekarang ni..tak cukup ke dengan kes-kes buang bayi or bapak sembelih anak...??kot2 ye pun nak femes, buat la benda2 baik pulak...

Untuk berita penuh, sila klik sini -JAIP cekup remaja asyik rakam hubungan seks dan Penagih jadikan lima adik hamba seks


WHAT SHOULD WE DO???!!!


(gambar2 dr google)

12 comments:

apik pehe said...

letak cctv kat taman..

Nasir Bravo said...

tue la,,bila la Malaysia nk laksanakn hukum Islam kan,,dah parah nie,,org dah x takut dah wat salah la nie

Eryati said...

sah2 x pose..huhu..teruknya...

miss leya said...

mmg dah makin teruk skg..ntahla ape nak jadik 10 tahun 20 tahun akan dtg..

mimiekucayang said...

astaghfirullah....dasat!

diana said...

hudud jalan terbaik..

Anwar Faiz said...

apa nak jadi~ aish

Atsuko Ichirou said...

kalau buang baby stakat pnjara 6bulan sape yg takot...
cube berta kan hukuman...
rejam or gantong sampai mati...
kalau tak stop pon mgkn boleh berkurang....

zulkbo said...

Salam bertandang lagi..
moga sihat selalu orang
di sini..jangan lupa
zakat fitrah tahun ini?

syahrilhafiz said...

memang sedih..
macam hal berlaku...

nasri said...

umat akhir zaman mmg mcm tu pn..prangai dah mcm anak setan.. opss..mudah2an Allah beri hidayah pda mereka! insyaAllah..

visit me: Nasri

nas aliff said...

dunie skang da byk berubah di time aku dulu2~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...