Tuesday, August 24, 2010

"bendera MALAYSIA" kena PIJAK...????

Terkejut aku dengan berita ni..baru je duk usha paper...tengok2 ada hot news kat utusan online..dalam duk sibuk kita bersiap sedia nak meraikan sambutan kemerdekaan negara kita Malaysia tercinta, ada cerita lain pulak jadinye kat negara jiran..tak tau ape punca nye rusuhan ni..tapi agak2 la kan, tak kan sampai pijak bendera..tambah lagi siap baling2 taik lagi..aduyai, wat susah2 je kutip taik..bukan ke taik = najis tu busuk...eeeeuuuuuwwwwww uuwweekkkkkkkkkkkk!!!!


Dalam bulan puasa kot, elok duk masjid or duk umah or pergi wat keje2 kebajikan pun bagus... hope perkara ni dapat diselesaikan dengan cara baik...

Sape yang wat rusuhan semestinye kena tangkap..nak tau berita penuh KLIK link ni Kedutaan kita dilontar najis

18 comments:

myra arshad (: said...

biadap dorang ni !

Nur Hawa Mohd Zin said...

boikot mereka

Tomato Gurl's Life said...

biadapnya!!buang semua~

mimiekucayang said...

siap sapu taik pakai tgn tuh... eeeuuwww... ntah ape lah mslh diorg nih...sakit pulak hati kite wak...

Anonymous said...

Mentaliti kelas bawahan mat indon ni.. aku rasa yg buat kerja ni sebab dibayar..bila dh ada berita sensasi camni,surat kabar kompom laku punyer..mgkin juga pihak pembangkang yg aturkan camtu..kononnya nak menunjukkan bahawa Presiden diorang lemah dalam menangani masalah yg berlaku..

Hamdan Adnan Kg. Baru

AFiQBooM said...

1)rase nye mesti ada masalah agama nie..dalam Islam takder ajaran camnie...lebih² lagi skrg time ramadhan al-karim...

2)ade kemungkinan juga pihak pembangkang punya rancangan...juga tak mustahil pihak pembangkang indonesia dan juga malaysia...semua ada kebarangkalian...

3)rasenya isu dah selesai dah..tapi ade je dorg tak puas hati tak tau nape..

hentakbelipat said...

uhh...badut2 ni semua jenis iri hati

eima xara said...

x sedar diri..!

pawaka19 said...

haruskah malaysia menghantar misi bantuan kalau ada bencana alam lg?

"Kempen 1 Blog 1 Bendera - Nostalgiaku Merdeka Malaysia Ketika Itu"

apik pehe said...

kiter sebagai negara ni mmg la kalo boleh xnk bermusuh kan..tapi nk wat cmner, da pale otak diorang pkir cmtu..

lagipin dak2 malaysia peg sane untuk stadi..bukannyer kaco diorang pon..

shark said...

adat ler main ngan org indon
org yg x cukup ilmu
org yg x tinggi ilmu
ini ler jadinyer
sbb tu negara diorg x abis2 kecoh/bencana ada

PUSAT TERNAKAN KELI KANVAS PULAU PINANG said...

bendera israel x mau pijak ka?
lepas ni puak2 indon ni elok p keja kat israel...jgn dok mai Malaysia cari rezeki...biadap!sangat kurang ajar!!!

walau bukan semua yg bersifat terkutuk sebegini...tetapi nila setitik rosak susu sebelanga...

dah la menceroboh kawasan negara kita...bila diambil tindakan...nak marah melulu dan x guna otak...walau apa pun...tindakan memijak bendera jalur gemilang adalah perbuatan orang hutan yg x bertamadun!!!!!!

.azie. said...

eee...tak senonoh la diorng ni..memang kurang ajar!!!ape la salah bendera tuh..rajin la plak p beli benda semata-mata tuk pijak..mmg giler la

[z@ck] said...

otak letak kat lutut

Zairie Husin said...

len kali xpyh tolong dah dorang nie


zairie TOP posted:
BUKTI CIKTA SEJATI
BARU 12 TAHU DAH PANDAI SEKS2
INI BARU RAJA ULAR
ADIK WAN NUR TAK HILANG??

Dark Half said...

aku dah lali tgk indon2 bodoh ni.bkn kali pertama dorg buat camni...

Mat Odis said...

sapa yang lebih jahat coba tengok postingan ini http://bunglonblog.blogspot.com/2010/08/indonesia-dilecehkan-blogger-malaysia.
penghinaan tuh namanye....

elmo blurb said...

masa merdeka, wa turun dataran merdeka.
ada bendera jatuh atas lantai.
member nak amek bendera tu tapi ada mamat² indon lalu.
betapa terkejut tengok diorang sepak dan pijak bendera tu.
kitorang terkedu.
tak sedar untung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...