Monday, August 23, 2010

wahai rakan2 bLogger ku warga MaLaysia!!!

wahhh jeritan entry aku kali ni penuh semangat!!! cam satu laungan kat kat padang bola je keh keh keh :p sekarang kita berada di bulan August (Ogos)...dalam erti kata lain nye, bulan puasa..eh2 silap..bulan KEMERDEKAAN Malaysia..da 53 tahun kita merdeka..syukur alhamdulillah sebab negara kita aman damai dan takde war sana sini...korang da tau ke TEMA kemerdekaan kita tahun ni??? (ke aku sorang je yag xtau lagi nehh T_T )

Tema kemerdekaan tahun 2010 adalah...


 1 MALAYSIA MENJANA TRANSFORMASI!!!

so marilah kita berkempen ramai2 mengibarkan Jalur Gemilang kebanggan kita..bukan takat kat rumah or kat kereta je, kat blog pun bole ^_^


 

MERDEKA!!!! MERDEKA!!! MERDEKA!!!!

10 comments:

apik pehe said...

laaa..ko melaung ker??aku x dengar pon kt umah ni..hehehe

MYVI said...

Merdeka...hehe

Tomato Gurl's Life said...

bagus2...kat umah dah kibar...blog belum..cik tom mintak copy url bendera merdeka ni boleh x???

rafhan said...

hayati perit jerih org dulu2 memperjuangkan kemerdekaan. Sedekahkanlah al-fatihah kepada wira dan wirawati negara yg telah pergi.. moga-moga roh mereka dicucuri rahmat.. Amin..

onethebomb! said...

1 Malaysia menjana Tranformasi! if i not mistaken laa,tu la tema merdeka 2010!
Merdeka!!

kata hati bukan kata mulut said...

merdeka! merdeka! merdeka!
masih cari pic bendera nak letak dlm blog

echah mashuri said...

jerit lagi..heee.....

Kimie Hashim said...

MALAYSIA BOLEH !!!! AKU SAYANG MALAYSIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prince Halilintar said...

yeah..merdeka! negaraku MALAYSIA..

Ashraq Salahuddin said...

Bro, salam merdeka walapun seminggu lagi..tapi ada orang seberang sudah kasi cemar sama jalur gemilang bro...

cam cabai je..

http://life-around-research.blogspot.com/2010/08/lagi-seminggu-nak-merdeka-bendera-kita.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...