Sunday, August 8, 2010

oh best nyeeee.....

hujung minggu datang lagi (.^_^.) fuhhhh lega aku...le rehat lama2...yeah!!!! kisah study aku mulai menyeramkan...hari demi hari makin pressure..start minggu depan selama 3 minggu aku akan dihujani dengan test2 1 dan kuiz2 bagi setiap subjek..sem ni aku amek 6 subjek but 5 je yang akan g ke final exam...huhu study2 gak but still lagi ader masa nak jenjalan amik angin n buang hangin hehehe :P

semalam g jenjalan kat pantai sambil makan malam dengan si dia (.^_-.) syok gilerrrrr...tenang je rasa dapat tengok pantai...tengok ombak menghempaskan diri ke bumi..menghentam batu2 yang statik yang tiada movement nye..seolah-olah redha akan diri nye dihentam ombak pantai...begitu lah gambaran diri aku hari demi hari redha menerima ujian dari NYA...sedangkan batu boleh berubah bentuk pabila dihempas ombak inikan pula diri aku sang manusia yang menempuh ujian hidup ini sedikit demi sedikit diri ku kian berubah..berusaha berubah menjadi seorang manusia yang berguna untuk semua manusia..berusaha menjadi seorang manusia yang kental hatinye...dan cuba mencapai tahap kematangan yang optimum...namun semua ini tidak dapat ku capai seandainye ketiadaan orang disekeliling...syukur Alhamdulillah masih ader lagi insan2 yang support aku...(hehehe tiba2 je rase sayu plak keh keh keh :p)

lifes must goes on beb!!! (.^_^.)

2 comments:

fatinmmj said...

teguhnyakan batu tersebut, wlau arus deras melanda batu itu, dia ttp tguh..=)

fatinmmj

zBz said...

yep2 tetap x bgerak..umpama teguh nye pendirian kita menempuh ape2 yg dtg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...