Friday, September 3, 2010

huhhh!!!!! lega !.....kini kembali pulang

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua..syukur alhamdulillah akhir nye dapat juga aku keluar dari kemelut kesibukan belajar, menjadi seorang student..hohohoho ketenangan yang kekal cuma 2 minggu je lol wuwuwuwu

Alhamdulillah aku selamat sampai ke rumah jam 3.05 petang hari ni..walau pun letih ya amat (kena jalan kaki tengah2 hari buta ni :( ) tapi tetap rasa lega akhir nya sampai gak ke rumah ku syurga ku hehehehe

Rasa cam duk kat perantauan je walhal study kat
Malaysia je keh keh keh...balik tadi pun naik bas je kot bukan nye naik flight hehehe...tapi tetap gak berasa cam kat perantauan sebab study kat NEGERI orang (negeri ok not NEGARA hahahaha)



Dalam bas tadi asek dok dengor lagu ghaye je..haish terasa cam esok je ghaye keh keh keh..macam2 lagu ada..lagu raya sedih, lagu raya yang hepi2..ada satu lagu best sangat2 n kena pulak dengan aku yang tengah pulang ke KL...rasa cam nk lompat2 je....ni lagu yang aku dengar dalam bas tadi :

Balik Kampung

Perjalanan jauh tak ku rasa
Kerna hati ku melonjak sama
Ingin berjumpa sanak saudara
Yang selalu bermain di mata

Nun menghijau gunung ladang dan rimba
Langit nan tinggi bertambah birunya
Deru angin turut sama berlagu
Semuanya bagaikan turut gembira

Balik kampung oh oh...( 3X )
Hati girang
Ho ho... Balik kampung (3X)
Hati girang

Terbayang wajah-wajah yang ku sayang
Satu-satu tersemat di kalbu
Pasti terubat rindu di hati
Menyambut kepulangan ku nanti


11 comments:

nabilah said...

bestnya dah smpai umah...huhu..nie jeles ni...saya esok baru smpai umah...

apik pehe said...

oitt..tengah ari x buta la..tu celik namanyer..panas treng teng teng..hehe..

aNa_mE said...

dah smpai umh gak..tp tak de la panas buta2..sbb kte bwk awan hujan balik kg..hehe..HUJANNN!!!

Ikram said...

haaa .. excited nak raya la tuh !
by the way , SELAMAT HARI RAYA ...

Atsuko Ichirou said...

tak syahdu la balik kmpg awal2...hehehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

Alhamdulillah....bile dah habis belajar dan cuti lama-lama.teras rindu pada zaman belajar..waaaa

farysa said...

farysa pn baru smpai kul 2.55 td
selamat pulang kepada kita!
haha

Trah Wann said...

haishh best nye dpt pulang umah, tahun nih trah tak balik beraya kt kmpung pun :(

Nadia Abdullah said...

dasat..awal pulang nyer, nh mesti ponteng kelas jumaat he3 gurau jek

Amirah bte. Norjali said...

yeayy.. saya pun dah balik!!

Cik Yuki said...

hahaha sgt perantauan.~
bestnye ad kg.~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...