Saturday, September 25, 2010

bLog aku kena maleware =(

Agak slow minggu ni aku ber blog walking..takde mood nak BW bila tau blog aku kena maleware..nak kata menggelabah tu takder la, cuma geram sikit sebab bLog aku tak le nak di view oleh orang lain..melainkan kalau dorang redah je nak view gak...terima kasih kat sesape yang redah je tok view bLog aku yang tak seberapa ni ^_^...kalau view bLog aku guna Mozilla Firefox or IE, memang boleh je tapi if guna Google Chrome baru la aku tau yang bLog aku kena maleware...wuwuwu =(

Syukur alhamdulillah masalah maleware ni dapat diselesaikan..very much thanks to ana_me...sebab banyak membantu tolong selesaikan masalah kat bLog aku...tapi masalah maleware ni sememang nye tak kan selesai..So kat sini aku nak minta tolong kat korang kalau korang view bLog aku ni n ada maleware hope dapat inform kat aku eh..kesudian kalian membantu aku, amat dihargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih ^_^

10 comments:

Nasir Bravo said...

xder malware pun ok jer bro....

Amirah Madihah said...

da xde malware da..anda bjaye!hehe..dlu blog mira pon ade gak..siyes rase hangen..haha..pastu mira setting kat tools..buang jejauh malware tu..mintak2 xdtg lg..

diana said...

tak de dah..

Wan Asmadi said...

no problem..ok je view blog bro

sab=) said...

yup. tau xpe. semenjak kisah mengisah tentang malware ni. mood nak ber-blog pun kureng an? huhu.

::wan:: said...

cam biasa je.. tpi ari tu kawan ada gak ckp kena malware.dia guna Google chrome.. tpi bila ak bukak sendiri ngan GC ok je pn.. IE ngan mozilla pn ok.. mngkin skjp je.. ak pn xde buang apa2, sbb ak bukak ok je.. xde mslh lgi.. tpi risau gak la.. huhuu

Dark Half said...

rasanya dah ok ni bro
tapi kalau nak sedapkan hati, bleh scan malware kat sini-->http://onlinelinkscan.com/

amira zakiah said...

ooooo...tumpang gelak jelah

CheQ PP JoY said...

ana_me 2 sape?awek abg ju ea..hahaha

aNa_mE said...

cheq pp..ana_me datang ni..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...