Monday, September 20, 2010

isnin da..???halamakkkkk.....

huhu terasa malas ya amat nak bangun pagi2...masih lagi ingin kan holiday..rasa cam tak cukup je cuti 2 minggu..hehehe...

hmmm lifes as a student belum lagi berakhir..so nak tak nak kena la teruskan..hmmm pagi2 lagi da hujan kat sini..orang kata hujan itu rahmat..memang betul pun rahmat..le guna alasan hujan tak pergi kelas keh keh keh :p walau ape pun hadapi hari-hari yang mendatang dengan SENYUMAN k ^_^  even terasa liat je nak pergi kelas hari ni huhu


HAVE A NICE DAY!!!!

6 comments:

zirconia said...

selamat masuk belajar semula :)

nosembilanbelas said...

selamat masuk kelas la...akak ingat akak sorang je malas nak gie kelas..

NICK IRFAN said...

dah hbis cuti dah ke? ape2pun selamat berlajar kembali!

Siti Shahidatul Asmidar said...

slamat hari isnin yang best (!!) hahahahah

NUNU EERA said...

cuti itu nikmat kan..huhuhu..

♥Ismi Huda♥ said...

awk.. cane nk follow awk.. bile bka blog ni automtik akn trus ke jentayu.com.. huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...