Tuesday, July 6, 2010

takde keghoje...lapar nyeeee

Hari ni aku rase lapar sangat2..teringin r pulak nk makan nasi..nak g kedai beli, cam malas jer..so aku decide nak masak sendiri je kt umah (reti ke i masak neh hehehe :p)

mula2 masak nasi dulu..then bile da half cook baru aku masak lauk peveret aku(walhal mmg mende ni je kot yang ada kt uma n yang reti aku masak keh keh keh)...simple n mudah je lauk neh...


ha ni la dia lauk peveret aku..senang kan nk masak...5-7 minit je
Ayam Goreng AYAMAS
(errrr ter promote la pulak :p)




finally....ini la yang aku mencekik tadi ni...kenyang gak la
"nasi kicap ayam goreng buah limau"


so agak2 kalau ada sesape yg nak resepi, buleh la halo2 aku ye :p


7 comments:

emaa87 said...

mknn org bujang ni

zBz said...

mane tau neh..?? hik hik hik :p

emaa87 said...

sbb 1 lauk je...ayam~ :P

aNa_mE said...

amboi..sedapnya..kte nye aym goreng mna??

zBz said...

ade2 nnt i masak tok u..sila2 dtg uma hehehe

aNa_mE said...

i dtg uma, u jgn halau plak..

zBz said...

rejeki jgn ditolak..musuh jgn di cari...sila2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...