Wednesday, July 7, 2010

sape lagi power???i ke u...???


Peringkat separuh akhir FIFA World Cup 2010 akan bermula kurang dari 9 jam lagi..perlawanan antara German dengan Spain di Durban Stadium, Durban, South Africa..siapakan yang akan ke perlawanan akhir??? dua2 sama kuat sama handal..perlawanan pada pagi 7hb ini pasti menarik perhatian semua peminat termasuk yang ni sekali :



acik rasa2 spain yang menang malam ni...2-0 kot




lu jangan nak macam2 ye der...German yang menang 2-1 k!!!



agak2 Spain menang ni 3-2




German!! German!! German!!!! 1-0




Apela u all ni, match pun tak mula lagi...just wait n see k

(gambar2 dari google)


Ape2 pun sama2 la kita saksikan perlawanan pagi nanti k (tak taula larat ke tak mata ni nak tengok hehehe).....



9 comments:

aNa_mE said...

go belanda go!! ehh..
salah game la..
lariii!!!
out

zBz said...

ouh takot yer... :p
jgn mcm2 ye der huhu

aNa_mE said...

lek la der..
spain msti mng..
sotong dah peluk2 spain..

zBz said...

jgn caye dgn sotong..x elok...ish2
sotong xle jadik tukg tilik tapi
sotong sodap di makan...hehehehe wat goreng tepung fuhhhh lazat hehehe

aNa_mE said...

der, u jgn goreng sotong tilik tu..
i pn tak lalu nk mkn..tgu abs world cup campak je dia dlm laut balik..bg mkn jerung..hahaha

Cik Yuki said...

heip.! wa tgk si paul tu pn ta selera meh..hahahaa
jgn p'cya ckp si sotong itu...

aNa_mE said...

cincang2 kaki sotong tu kalo dia salah tilik game mlm ni..hahaha..

zBz said...

sotong2..haish macam2 :p

aNa_mE said...

klik2 ys i ye..

http://malaysia.youthsays.com/aname/hidup-bola

jasa anda akn sy balas nnt..hehe
i blnje teh tarik online

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...