Wednesday, December 7, 2011

Kembali....Return!!!


 Wahh agak lama gak aku tak berblog. Bukan ape, bila malas menguasai diri segala benda nak buat memang la sangat2 tak menjadi...So aku da kire tewas dengan malas hehehe




Sekarang ni tengah menghabiskan sisa hidup as a "STUDENT" di
bumi Pahang. Hampir 6 tahun aku bertapa kt sini dan insyaALLAH tahun 2012 bulan Julai aku habis belajar. Fuhhhh lama gak aku study eh. Dari tadika 5 tahun sampailah umur 23....Hmmm dalam 17 tahun hidup aku asyik duk study je..Haish tak sabar pulak nak kerja..Tapi bila da kerja kang ada rasa macam nak "student life" balik...wawawawawaaaaaaa.

Terasa kejap la pulak belajar kat Pahang ni. Dulu masa mula2 datang sini 2006, rasa lama sangat nak habisnya tapi sekarang tau2 dah sampai ke penghujung. Syukur alhamdulillah berjaya gak aku sampai ke tahap ni =)

Hmmm ok lah. Cukup sampai sini je dulu. Jumaat minggu ni ada test Power E. So kena study. Masa untuk merepek n buang angin da habis!!! bye! ^_^


Everyday we climb for success...  
Selagi kita hidup, pembelajaran takkan berhenti...

3 comments:

lunarwolf said...

all da best exam ye..jgn penah penat tuk bjaya..jiayou~

zBz said...

maseh2 ^_^

Amanina said...

Hye..blogwalking & trjmpa blog nie. nice blog :) smoga brjaya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...